קייטרינג בשרי בופה – אירוע באווירה אחרת
העולם הקולינרי נחלק לשני סוגים עיקריים מהרגע שאנחנו מחליטים להקים אירוע, ואנחנו לא סתם מתלבטים בכל פעם מחדש בין שני הסוגים הללו. אנחנו למעשה מדברים על בופה, או הגשה אישית. שני אלמנטים משמעותיים מאד שיקבעו לא מעט מהאווירה של האירוע שלנו.
הבחירה בבופה או הגשה אישית תלויה במספר פרמטרים ביניהם העיקריים הם:
- סגנון האירוע – סגנון האירוע יכול בהחלט לקבוע האם מתאים בופה, או הגשה. אם זהו אירוע בטבע, בופה יתאים הרבה יותר ממה שהגשה. אם מדובר באירוע בסגנון אתני, גם כאן בופה יעניק אווירה זורמת יותר ופחות של מסעדה, אלא יותר בתחושה ייחודית. הסוד הוא להתאים את האלמנט הקולינרי לסגנון האירוע עצמו. קייטרינג בשרי לאירועים הוא תמיד פתרון מושלם.
- סוג האירוע – קייטרינג בשרי לחתונה? בר מצווה? בת מצווה? אולי יום הולדת עגול או פשוט חגיגה של קידום משמעותי? לכל אלו יש משמעות בבחירת בופה או הגשה. ולכן, קייטרינג בשרי בופה חייב להיות מותאם גם אל סוג האירוע ולא רק מבחינת סוג האוכל, אלא גם ההגשה.
- סוג האוכל – סוג האוכל כמובן שגם משפיע על ההחלטה, גם כשמדובר על קייטרינג בשרי בופה יכול לתחזק את האוכל ברמת חימום ובאופן בריאותי כך שלא יפגע באיכות הבשר.
- גיל האורחים – אם האורחים שלכם הם אורחים מבוגרים, לא בטוח שבופה יתאים. אך אם מדובר על ילדים, בני נוער או גילאים צעירים יחסית בופה בהחלט מתאים.
- מתי האירוע מתקיים – אירוע בוקר או אירוע צהריים יתאים לבופה, אם אנחנו מדברים על אירועי ערב, לאלו יש קונספט יותר של מסעדה ולכן אולי הגשה אישית תהיה טובה יותר.
קייטרינג בופה בשרי – עולם של יתרונות
הגשת בופה היא הגשה הנחשבת ליוקרתית יותר מהגשה אישית. הסגנון הוא כזה שהמנות נמצאות בעצם על מזנונים לרווחת ונגישות האורחים, והיא בעלת לא מעט יתרונות, כאשר המרכזיים שבהם:
- מגוון רחב של אופציות – להבדיל מהגשה אישית בה יש תפריט שבו יש הגבלה על סגנון האוכל וגם על כמות הפעמים שהאוכל מוגש, כאשר מדובר בבופה האורחים יכולים למלא את צלחתם כמה פעמים שירצו, וגם לבחור ממגוון נרחב יותר של מאכלים. קייטרינג בופה בשרי בסיטואציה הזאת יכיל כמה סגנונות על סמך קביעה מראש של בעלי האירוע כמובן, אך עם יותר אופציות.
- שעות גמישות – כאשר אתם שוכרים קייטרינג בשרי בופה אתם למעשה מאפשרים לאורחים שלכם לאכול במהלך כל הערב בשעות שהם בוחרים. הבופה לרוב פתוח לאורך כל הערב, כך האירוע ממשיך ללא שום הפסקה בגלל האוכל וכל אורח מחליט האם לאכול, או האם לרקוד או להיות בשיחות עם חברים.
- החלטה חופשית – בהגשת בופה אתם מאפשרים לאורחים שלכם לקבל החלטה חופשית לגבי מה הם אוכלים, לאחר שראו ממה מורכב האוכל. היות ולכל מנה תיבול שונה, וחומרי גלם קולינריים שונים, אתם מקלים על האורחים שלכם ולא מחליטים בשבילם לגבי מנה אישית. כך המגוון הוא נרחב יותר עבור כל אורח ואורחת.
ראו גם: קייטרינג בשרי כשר.
אתם מוזמנים להכנס לעולם הטעמים המיוחדים שלנו ב – Meat-Now ולהביא לאירוע שלכם אווירה אחרת, ייחודית, שתשאיר לכם טעם של עוד. התקשרו כבר עכשיו לשיחת ייעוץ, אנחנו נשמח לקחת חלק בשמחה שלכם.